Δελτία Τύπου

Δελτίο τύπου

Κίνηση Ιδεών και Δράσης Πράττω

Κίνηση Ιδεών και Δράσης Πράττω

Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την δολοφονική επίθεση κατά μελών της «Χρυσής Αυγής» στο Νέο Ηράκλειο, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων και τον βαρύτατο τραυματισμό ενός άλλου.

Η «τυφλή» δολοφονική επίθεση, απ’ όπου κι αν προέρχεται, αποτελεί χτύπημα κατά της Δημοκρατίας και ενισχύει τον αυταρχισμό και τον φασισμό, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα. Λειτουργεί, αντικειμενικά, υπέρ της επικοινωνιακής ενίσχυσης της ανιστόρητης «θεωρίας των δύο άκρων», η οποία υιοθετήθηκε εδώ και αρκετό καιρό, από το ίδιο το πρωθυπουργικό περιβάλλον. Στοχεύει στην ένταση και στον αποπροσανατολισμό του λαού, που πλήττεται από τον βάρβαρο μνημονιακό «οδοστρωτήρα» και που η μνημονιακή κυβέρνηση, παρά τις επικοινωνιακές «πιρουέτες αντίστασης», ετοιμάζεται να λάβει και άλλα μέτρα, που μαθηματικά οδηγούν στην πλήρη «πτωματοποίηση» της ελληνικής κοινωνίας και την διάλυση της οικονομίας.

Γεννά σοβαρά ερωτηματικά και φόβους, η άκριτη αποδοχή της άποψης περί «τρομοκρατικής ενέργειας του άλλου άκρου» από τον υπουργού Δημόσιας Τάξης και τους «διαμορφωτές» των κεντρικών Μ.Μ.Ε., πριν, καν, υπάρξει στοιχειώδης έρευνα και αποτελέσματα από τις αρμόδιες Αρχές, εάν αυτή η «τυφλή» δολοφονική επίθεση πρόκειται για χτύπημα από τρομοκρατική οργάνωση, πολιτικό «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» ή παρακρατικό χτύπημα, με στόχο να εξισορροπηθεί η εγκληματική δράση της «Χρυσής Αυγής».

Απαιτείται η σοβαρή ενεργοποίηση της Αστυνομίας, για την άμεση αποκάλυψη των δραστών αυτού του στυγερού εγκλήματος. Παράλληλα, απαιτείται η ενεργοποίηση του μαζικού κινήματος, για την ενίσχυση και επιβολή της δημοκρατικής νομιμότητας και ομαλότητας στη χώρα και το «σπάσιμο» του φόβου, από όποιον και αν επιχειρείται να επιβληθεί.

Η λύση στην σημερινή κρίση, που μετατρέπει την Ελλάδα σε «αποικία χρέους», είναι η αναγκαία δημοκρατική ανατροπή των πολιτικών, που επιβάλλονται στη χώρα μέσω του μνημονιακού «ζουρλομανδύα», και όχι οι ανεξέλεγκτες συνθήκες «τυφλής» βίας, οι εν ψυχρώ δολοφονίες και οι παρακρατικού τύπου πρακτικές «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών».

                                                          Γραφείο Τύπου «ΠΡΑΤΤΩ»

Fb: Κίνηση Ιδεών και Δράσης Πράττω  Twitter: https://twitter.com/kinisipratto

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ

Αρχείο

Αρέσει σε %d bloggers: